Īstenojot vides ilgtspējas stratēģiju, Toyota atbalsta ikgadējo kalnu divriteņu seriālu

WESS Motors Toyota, īstenojot videi draudzīga uzņēmuma attīstības un ilgtspējas stratēģiju, turpina ilggadīgo sadarbību ar Igo Japiņa sporta aģentūru, atbalstot Latvijā populārāko kalnu divriteņu sacensību seriālu LVM MTB un Gravel maratonu. Lai veicinātu operatīvāku un videi draudzīgāku ikdienas darbu, WESS Motors Toyota nodrošina organizatorus ar jaunākās paaudzes hibrīdauto Toyota Corolla Cross, kas ir viens no videi draudzīgākajiem Toyota automobiļu risinājumiem un saskan ar ilgtspējīgas vides attīstības uzskatiem.

Toyota jau vairākus gadus atbalsta ikgadējo kalnu divriteņu velomaratona seriālu visā Latvijā, kas pulcē aktīvā dzīvesveida entuziastus no visas Latvijas. Toyota ir inovāciju līderis, piedāvājot videi draudzīgus mobilitātes risinājumus un popularizē “zaļās domāšanas” iniciatīvas.

Aleksejs Radionovs, AS “WESS” izpilddirektors:Toyota prioritāte ir vides ilgtspēja un attīstība, kas atspoguļojas uzticamos un videi draudzīgos auto inovāciju risinājumos. Īstenojot uzņēmuma ilgtspējīgas attīstības stratēģiju, mēs varam atbalstīt videi draudzīgas iniciatīvas. Toyota ir inovāciju līderis un kā viens no pirmajiem nozares pārstāvjiem piedāvāja videi draudzīgus mobilitātes risinājumus, popularizējot “zaļās domāšanas” kustību. To atzinīgi novērtē arī WESS Motors Toyota klienti, kas priekšroku dod veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, tostarp, izvēloties videi draudzīgākus auto risinājumus. Tradicionāli kalnu divriteņu maratons vienos sporta un veselīga dzīvesveida entuziastus no Latvijas un ārvalstīm, līdz ar to esam parūpējušies, lai organizatoriem būtu iespēja operatīvi un videi draudzīgā veidā īstenot ikdienas darbu, lai kopā mēs varētu sarūpēt brīnišķīgus un sportiskus svētkus katrā no velomaratona posmiem.”

Šogad kalnu divriteņu velomaratons norisināsies sešos posmos – jaunā sezona sāksies 30.aprīlī ar Latvijas riteņbraukšanas klasiku Cēsis-Valmiera, kurā piedalīsies arī WESS Motors Toyota komanda – to pārstāv uzņēmuma darbinieki un ģimenes locekļi.

LVM MTB un Gravel maratonos var piedalīties ikviens aktīvā dzīves veida cienītājs. Pasākuma organizatori parūpējušies par dažādām distancēm, kas lieliski piemērotas kā kalnu riteņbraukšanas mīļiem, tā grants ceļu, disciplīnas mīļiem. Trases, kuras veidojuši vietējie velo entuziasti, ved pa Latvijas mežu takām, pļavām, paugurainajiem un gleznainajiem grants ceļiem. Pieteikšanās www.velo.lv.

Sekojot Toyota stratēģijai - rūpēm par apkārtējo vidi, WESS Motors Toyota atbalsta dabai draudzīgas atpūtas iespējas visā Latvijā, atbalstot sportiskas iniciatīvas un nodrošinot organizatorus ar jaunākajiem Toyota ekonomiskajiem, dabai draudzīgajiem automobiļiem, tostarp ar jaunāko Toyota Corolla Cross modeli.

Toyota Corolla Cross hibrīdauto ir Toyota jaunākais C segmenta SUV klāsta modelis, kas aprīkots ar jaunākajiem GA-C platformas uzlabojumiem un ietver papildu priekšrocības transportlīdzekļa stilam, aprīkojumam, tehnoloģijām un braukšanas dinamikai. Tas ir pirmais Toyota modelis pasaulē ar jaunu piektās paaudzes hibrīdsistēmu, pateicoties tai jaunā akumulatoru komplekta sistēma ir jaudīgāka un par 40% vieglāka nekā iepriekš. Ieviešot vismodernākās hibrīdtehnoloģijas, savienojamības un drošības sistēmas, Corolla Cross piedāvā komfortu, praktiskumu un daudzpusību, kas ir būtiski aktīviem un sportiskiem cilvēkiem, kā arī ģimenēm ar maziem bērniem.

Par AS WESS:

WESS Auto Grupa ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums - viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumiem Latvijā, kas ir dibināts 1991.gadā un darbojas jau vairāk nekā 30 gadus. Uzņēmums ir oficiālais Toyota, Lexus un Honda dīleris Latvijā, kā arī autorizētais BMW serviss. WESS Auto Grupā ietilpst 5 uzņēmumi, kas izvietoti 4 autocentros, nodrošinot jaunu un mazlietotu automobiļu tirdzniecību, auto nomu, pilna autoservisa pakalpojumus, auto rezerves daļu tirdzniecību, finansējumu un apdrošināšanu. Uzņēmuma apgrozījums 2022.gadā sasniedza 73.9 miljonus eiro, un tā peļņa palielinājusies par 15%.

Foto: Māris Vancevičs